Eilen oli aurinkoinen luminen joulusää; nyt sataa vettä kaatamalla.  Koko päivän  ollut tasaisen harmaata. Revähtänyt reiteni ei ole vieläkään parantunut kunnolla käveltävään kuntoon, enkä uskalla mennä lääkärille... Kaikki alakulon ainekset siis hienosti tarjolla!

Ja nettikirjeystäväni lähetti minulle ylimielisen ja sekstisen viestin... (Aiemmin oli tullut silkkaa jumalansiunausta.) Kukaan ei vielä tänään ole soittanut, en ole tavannut ketään. (Jälkimmäiset omia vikojani: puhelin on pois päältä, enkä pääse jalallani kävelemään, joten en tapaakaan ketään.)

Ai, niin: Hannu Taanilan Sävelradio - harvoja enää jäljellä olevia/olleita kuuntelemisen arvoisia ohjelmia - loppuu. Kahden viikon kuluttua on viimeinen lähetys.

Jessus, tässähän olisi vaikka itsemurhaan ainekset. (Puhumattakaan siitä kaikesta, mistä en kirjoittanut...)

Paleltaa, lämmitystä ei ole vieläkään laitettu kuntoon, vaikka valitin huoltoyhtiölle.

Jaa-a, jostain syystä en nyt kuitenkaan aio saattaa itseäni pois päiviltä. Vaikka tiedän, ettei tämä tästä ainakaan paremmaksi muutu.

Joulua minulla ei ole ollut moniin, moniin vuosiin. Ei varmasti ole tulevanakaan jouluna. En periaatteesta vietä joulua. Ja onhan se rahakysymyskin. Näillä tuloilla hyvä jos joulukortin saa postitettua...

Joulukortit yleensä lähetän, mutta niiden funktio ei ole joulussa. Niiden tarkoitus on kiittää niitä ihmisiä, jotka tavalla tai toisella (esim.olemassaolollaan) ovat auttaneet ja ilahduttaneet minua KULUNEEN VUODEN aikana.

Viime vuonna saatoin viedä joulukorteistani suurimman osan, enin osa kun tuli kahteen paikkaan.

Nyt en kykene viemään.Pitäisi turvautua Posti Oyj:hen ja se maksaa, enkä ko. firman tulopuolta haluaisi millään muotoa olla edistämässä. (Kun ei Posti Oyj edes suvaitse kantaa postejani minulle!)

Joulutunnelmaa ei taida meille muodostua jo siksikin, ettei kämpässä (jossa jouluni todennäköisesti vietän) ole mahdollista polttaa kynttilöitä. Vaikka näkeehän niitä naapuruston ikkunoista.

Elämä on välillä pakkasta, välillä sadetta. Jossain taukopaikoilla lämmin kuiva kausi...